Promoțiile noastre

În fiecare lună ne-am propus să vă oferim o gamă de produse la un preț special, pentru a vă putea bucura de satisfacția reducerilor pe tot parcursul anului. 

De asemenea, ne mândrim cu faptul că QuickFood.ro este singurul magazin de produse alimentare din județul Bihor care vă oferă prețuri imbatabile și livrare la domiciliu gratuit în Oradea.

  • REDUCERE 5%
  1. Promo Pasta vegetală tartinabilă Roddson în cutie de 100 grame, este o alternativă de post a pate-urilor Roddson. Un gust bun, ingrediente de calitate fac din pasta tartinabilă Roddson o alegere minunată pentru o gustare ușoară.
  2. Promo Soia felii Roddson, în ambalaj de 2 kg poate fi ingredientul perfect pentru o masă delicioasă și sănătoasă. Produs vegetal, nemodificat genetic.
  3. Promo Soia granule Roddson, în ambalaj de 100 grame poate fi ingredientul perfect pentru o masă delicioasă și sănătoasă. Produs vegetal, nemodificat genetic.
  4. Promo Iahnia de fasole de post Roddson în cutie de 300 grame, poate reprezenta o masă delicioasă și hrănitoare pentru zilele de post. Conține ingrediente de calitate și este produs în România.
  5. Promo Soia granule Roddson, în ambalaj de 1kg poate fi ingredientul perfect pentru o masă delicioasă și sănătoasă. Produs vegetal, nemodificat genetic.
  6. Promo Soia felii Roddson, în ambalaj de 100 grame poate fi ingredientul perfect pentru o masă delicioasă și sănătoasă. Produs vegetal, nemodificat genetic.