Noutățile din catalogul nostru de produse

Ne-am propus ca periodic să împrospătăm stocurile noastre cu produse noi, pentru deliciile voastre culinare.

De data aceasta dorim să vă răsfățăm, cu vinuri alese din Republica Moldova, la prețuri absolut speciale. Atu Winery este o mică vinărie din Moldova care a reușit să cucerească prin vinuri de bună calitate, savuroase, proaspete. 

Podgoriile deținute de Atu Winery se află în regiunea centrală a republicii de peste Prut, mai exact regiunea IGP Codru, pe o întindere de 18 ha cu soiuri predominant albe precum: Fetească Regală, Fetească Albă, Viorica, Rkațiteli, Aligoté, Muscat Ottonel, Traminer, Sauvignon Blanc și câteva soiuri roșii: Pinot Noir, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon și Merlot. Terroirul din această regiune, mai ales când vorbim de solul calcaros, este perfect pentru soiurile albe și Pinot Noir. 

 • Produse noi
 1. Nou Gălbiori congelați. Inspirați de natură și sănătate, am dat savoare bunătăților fermecate, pentru ca tu să te bucuri de cele mai gustoase tipuri de ciuperci din floră spontană în stare congelată, precum și de fructe de pădure congelate sau deshidratate.
  Epuizat din stoc
 2. Nou Gălbiori congelați. Inspirați de natură și sănătate, am dat savoare bunătăților fermecate, pentru ca tu să te bucuri de cele mai gustoase tipuri de ciuperci din floră spontană în stare congelată, precum și de fructe de pădure congelate sau deshidratate.
 3. Nou Gălbiori congelați. Inspirați de natură și sănătate, am dat savoare bunătăților fermecate, pentru ca tu să te bucuri de cele mai gustoase tipuri de ciuperci din floră spontană în stare congelată, precum și de fructe de pădure congelate sau deshidratate.
 4. Nou Făină albă BL 55 Hajdu Finom, în ambalaj de 1kg. Produs fără OMG. Conține gluten. Excelentă pentru pâine, aluat pizza, prăjituri.
 5. Nou Atu Rosé. Medaliat cu argint la Vievinum, Austria. Postgust dulce, fructat.Fetele vor ramâne fascinate de acest rose.
 6. Nou Atu Viorica. Un nou vin de la Atu Winery, Viorica 2018. Un soi alb din Republica Moldova ce ofera arome de fructe cu miez alb, suculente cum ar fi merele de vara si perele.
 7. Nou Atu Fetească Neagră, Merlot, Cabernet Sauvignon - e un vin roșu sec, tânăr, maturat în baric francez doar 3 luni de zile.
 8. Nou Atu Fetească Neagră, Merlot, Cabernet Sauvignon - e un vin roșu sec, tânăr, maturat în baric francez doar 3 luni de zile.
 9. Nou Atu Fetească Neagră, Merlot, Cabernet Sauvignon - e un vin roșu sec, tânăr, maturat în baric francez doar 3 luni de zile.